Kevään 2020 golfmatkat kohta varattavissa

Belekin Gloria Verde,  Old Coursen sisäänkäynti
Belekin Gloria Verde, Old Coursen sisäänkäynti

Varma kevään tulon ennusmerkki on SGS:n ilmoitukset tulevista senioreille tarkoitetuista golfmatkoista. Tuttuun ja totuttuun tapaan on  OnGolf taas matkojen järjestäjä ja omat seniorimme matkojen vetäjinä.

La Finca, Espanja, 5.3. ja 12.3.

Golfarin kevät alkaa Espanjan auringon alla ja La Finca -kentällä maaliskuun alussa.
Alicanteen lennetään ja reilun puolen tunnin bussimatkan päässä odottaa tasokas, 5 tähden golfresort rauhallisessa maalaisidyllissä. Kenttä on aivan hotellin vieressä ja upeista vuoristomaisemista huolimatta itse kenttä on vähämäkinen ja helposti käveltävissä. Vierailukenttänä on griineistään kuulu Villamartin.
Matkan pääsee varaamaan ti 5.11. klo 9.00 alkaen.

Belek, Turkki, 21.3 ja 28.3.

Turkki on ollut viime päivinä runsaasti uutisotsikoissa, mutta Belekin suosiota uutiset eivät ole vähentäneet. Gloria Verde, hotelli pinjametsikön keskellä ja meren tuntumassa, on vuosien mittaan tullut tutuksi sadoille SGS:n senioreille. Viehättävät kentät, saunat, runsautta pursuavat buffet-pöydät ja baarin varustus, ja kaikki all inclusive, niin olosuhteissa ei toivomisen varaa juuri ole.
Matkojen myynti avautuu ke 6.11. klo 9.00 alkaen.

Fairplay, Espanja, 26.3. ja 2.4.

Aurinkoinen Andalusia on maineensa väärtti ja sinne suuntaamme maalis-huhtikuun vaihteessa. Kenttänä ja hotellina Fairplay Golf & Spa Resort on meille uusi tuttavuus, mutta varmaan tutustumisen arvoinen. Hotelli on luokiteltu 5 tähdellä ja golfkenttä juuri modernisoitu.
Viikko-ohjelmaan sisältyy 4 kierrosta golfia omalla kentällä ja yksi kierros Montemediossa.
Vapaapäivänä voi rentoutua hotellin kylpylässä tai vierailla noin tunnin ajomatkan päässä olevilla Gibraltarin kallioilla.
Innokkaimmat istuvat aamiaispöydässä to 7.11. klo 9.00 puhelimen kanssa.

Hammamet, Tunisia, 10.4. ja 17.4.

Tunisia on muutaman sapattivuoden jälkeen kirinyt mukaan golfareiden suosikkikohteeksi.
Tällä kertaa matkamme suuntautuu Hammametiin ja siellä hyvätasoiseen rantahotelli Sentido Pheniciaan. Lyhyehkön sukkulabussimatkan päässä olevalla Citrus-klubilla on kaksi kenttää,
Les Oliviers ja La Foret. Nimistäkin voi jo hieman lukea kenttien luonteesta. Oliivien lomassa ollaan enimmäkseen tasaisella alustalla, mutta kun metsäkentälle mennään, niin siellä tulee pieniä mäkiäkin vastaan. Mielenkiintoisia kenttiä molemmat, Ronald Freamin käsialaa.
Edullinen matkahinta sekä all inclusive sisältäen myös kokopäiväisen pelioikeuden ovat tämän kohteen vetonauloja. Yksin matkaavia houkuttanee myös edullinen oman huoneen lisä, 65€/vk.
Varauksia voi alkaa jonottaan pe 8.11. klo 9.00 lähtien.

Agadir, Marokko, 23.11. 2019

Ennen talven tuloa syksyn selän voi katkaista lähtemällä pariksi viikoksi Agadiriin Marokkoon.
Muutama paikka vielä vapaana pikaiselle päättäjälle la 23.11. lähdössä.

Kaikkiin näihin matkoihin varaukset
- puhelimitse 0300 870 520 tai
- netistä www.ongolf.fi/golfseniorit
ms