SGS:n jäsenmatkat

Tällä sivulla ovat kaikki SGS:n pelimatkat aikajärjestyksessä. Kunkin matkan matkakuvaukseen pääset klikkaamalla matkan nimeä ensimäisessä sarakkeessa. Tiedot poistetaan taulukosta, kun matkan ajankohta on ohi.
Vastuullinen matkanjärjestäjä kaikissa SGS:n matkoissa on tuttuun ja totuttuun tapaan OnGolf ja omat seniorimme toimivat matkojen vetäjinä.

Varaustilanteet ja varaukset puhelimitse 0300 870 520 tai netistä www.ongolf.fi/golfseniorit

SGS pelimatkat - klikkaa kohteen nimeä niin päset esitteeseen

Dominikaaninen Tasavalta, Punta Cana
10.1.-24.1. - TÄYNNÄ

Golfsenioreiden kaukomatka 2020 suuntautuu paratiisirantojen äärelle Dominikaaniseen Tasavaltaan. Karibian trooppiseen golfkohteeseen pääsee nyt kätevästi Finnairin suorilla lennoilla. Hotellimme Iberostar Selection Bavaro sijaitsee puuterinvalkoisella palmurannalla. All Inclusive hotellissa on monipuoliset palvelut ja upea allasalue. Iltaisin hotelli järjestää ohjelmaa, ja lounaat ja illalliset voi nauttia kuudessa erityyppisessä ravintolassa, jotka kuuluvat matkasi hintaan. Golfseniorit majoittuvat hotellin Junior Suite Superior huoneisiin. Hotellin oma golfkenttä Bavaro sijaitsee hotellin läheisyydessä ja kaksi muuta kenttää ovat lyhyen ajomatkan päässä. Matkalla pelataan myös yksi Karibian upeimmista kentistä, Punta Espada. Kaikki golfkentät ovat korkeatasoisia ja ne pelataan golfautolla.

Kanariansaaret,
Golf del Sur 

28.1. ja 4.2. - TÄYNNÄ

Golf del Sur sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Teneriffan saaren eteläiseltä lentokentältä ja sen alueella on useita tasokkaita hotelleja sekä kaksi saaren golfkentistä; Golf del Sur ja Amarilla.Lomaviikon aikana pelataan Golf del Surin ja Amarillan kentät, joista Golf del Surin kentän kolmea 9-reikäistä kenttää yhdistellään eri kombinaatioilla. Amarillan kenttä pelataan kaksi kertaa viikon aikana.

Espanja, Guadalmina
1 viikko, lähdöt 5.3. ja 12.3.
2 viikkoa, lähtö 5.3.

 

Alle tunnin matkan päässä Malagan lentoasemalta sijaitseva Guadalmina Golf & Spa on yksi alueen tunnetuimmista resorteista. Hyvätasoinen 4-tähden hotelli sijaitsee rannalla ja Guadalmina South-kentän vieressä. South kenttä on Espanjan toiseksi vanhin golfkenttä ja sitä pidetään sisarkenttäänsä Northia haastavampana. Matkan aikana pelataan myös Guadalmina North. Peliohjelmassa on lisäksi Valle Romano sekä tasokas Rio Realin kenttä. Matkan hintaan sisältyy puolihoito ruokajuomineen.
Turkki, Belek
1 viikko, lähdöt 21.3. ja 28.3.
2 viikkoa, lähtö 21.3. 

Turkki on ollut viime päivinä runsaasti uutisotsikoissa, mutta Belekin suosiota uutiset eivät ole vähentäneet. Gloria Verde, hotelli pinjametsikön keskellä ja meren tuntumassa, on vuosien mittaan tullut tutuksi sadoille SGS:n senioreille. Viehättävät kentät, saunat, runsautta pursuavat buffet-pöydät ja baarin varustus, ja kaikki all inclusive, niin olosuhteissa ei toivomisen varaa juuri ole.
Espanja, Fairplay 
1 viikko, lähdöt 26.3. ja 2.4.
2 viikkoa, lähtö 26.3. 

Aurinkoinen Andalusia on maineensa väärtti. Kenttänä ja hotellina Fairplay Golf & Spa Resort on meille uusi tuttavuus, mutta varmaan tutustumisen arvoinen. Hotelli on luokiteltu 5 tähdellä ja golfkenttä juuri modernisoitu. Viikko-ohjelmaan sisältyy 4 kierrosta golfia omalla kentällä ja yksi kierros Montemediossa. Vapaapäivänä voi rentoutua hotellin kylpylässä tai vierailla noin tunnin ajomatkan päässä olevilla Gibraltarin kallioilla.
 
Tunisia, Hammamet 
1 viikko, lähdöt 10.4. ja 17.4.
2 viikkoa, lähtö 10.4.

Tunisia on muutaman sapattivuoden jälkeen kirinyt mukaan golfareiden suosikkikohteeksi. Tämä matkamme suuntautuu Hammametiin ja siellä hyvätasoiseen rantahotelli Sentido Pheniciaan. Lyhyehkön sukkulabussimatkan päässä olevalla Citrus-klubilla on kaksi kenttää, Les Oliviers ja La Foret. Edullinen matkahinta sekä all inclusive sisältäen myös kokopäiväisen pelioikeuden ovat tämän kohteen vetonauloja. Yksin matkaavia houkuttanee myös edullinen oman huoneen lisä, 65€/vk.

Puola, Sierra Golf
1 viikko 17.-25.5.2020

   
Vajaan tunnin matkan päässä Gdanskin lentoasemalta sijaitseva Sierra Golf on upea ja hienossa kunnossa pidetty golf resort. Miellyttävä golfkenttä on aina erinomaisessa kunnossa ja se pitää sisällään paljon upeita kukkaistutuksia, jotka luovat kentälle erittäin viimeistellyn tunnelman. Maasto on monipuolista ja muutamat vesiesteet tuovat mielenkiintoa peliin.