Kevätmatkojen viimeiset paikat tarjolla

Desert Springsissä paikallissäännöt on kiveen hakattu
Desert Springsissä paikallissäännöt on kiveen hakattu

Synkin syksy on ohitettu, talven lumia lapioidaan sivuun ja kevät tulee ennen kuin huomaatkaan.
SGS:n ja OnGolfin kesken on taas laadittu monipuolinen matkamenu meitä varttuneimpia golfareille ajatellen ja matkat avattiin myyntiin ennen joulua. Jollet joulukiireiltäsi ehtinyt kevätmatkaa varaamaan, niin vielä muutamaan kohteeseen voit päästä mukaan.
Ohessa lyhyt kuvaus vielä vapaana olevista kohteista.

Maaliskuun alussa 9.3. ja 16.3. Valle del Esten kenttä kutsuu golfareita Suomesta. Viime keväänä siellä vierailimme ja samalla tutustuimme myös Desert Springs kenttään, jonka nimikin jo kertoo sen luonteen. Matkakohteesta saa esimakua oheisista kuvista ja tuoreessa Seniorigolfari -lehdessä on myös yhden silmäparin kokemus ja näkemys viime keväältä.

Maaliskuun puolessa välissä on vuorossa perinteinen ja tuttu Belek sekä hotellina rauhallinen ja paljon kehuja saanut Gloria Verde, jonka 3 omaa kenttää tulevat tutuiksi ainakin kahden viikon matkalla.  All  inclusive -paketti tekee perillä olon todella edulliseksi.

Maalis-huhtikuun vaihteessa on suuntana Tunisia. Muutaman sapattivuoden jälkeen Sousse on taas mukana kevään golfohjelmassa. Hotelli on meille uusi Diar El Andalous, mutta sen vieressä olevat kentät Panorama ja Sea Course sitäkin tutumpia. Tunisia haluaa turistit takaisin ja edullisilla hinnoilla se onnistuneekin.

Portugalin huhtikuu on kuulu kauneudestaan, ja ne samat kevätsäät valtaavat myös Etelä-Espanjan. Atalaya Park on ollut jo vuosia SGS:n vakiomatkakohde ja sen Old ja New Course kentät ovat tuttuja tuhansille senioreille. Jos muistat New Coursen mäkisenä ja pitkistä siirtymistä, niin nyt ne muistikuvat voit unohtaa, sillä hintaan sisältyvä golfauto helpottaa ja jouduttaa peliä tällä kentällä.

Matti Santanen

Espanja, Valle del Este
Turkki, Belek
Tunisia, Sousse
Espanja, Atalaya Park