Lährettihin lyömähän, ei leuhkimahan

Antti ohjaksissa
Antti ohjaksissa
  • Antti ohjaksissa
  • Esa Rekola, Sirkka-Liisa Loikala ja Leena Sjöberg tauolla Panoraman penkillä
  • Panorama -kentän näköalapaikalla lyömässä Aimo Romakkaniemi. Teemu Itkonen ja Jouni Knihtilä vuoroaan odottamassa
  • Tarjoilukin pelaa
  • Seuraavan päivän käskynjaolla
  • Tunisialaisen iltapalan odotusta, osa 1
  • Tunisialaisen iltapalan odotusta, osa 2

Tunisian kentillä on taas entinen fiilis päällä.Muutaman sapattivuoden jälkeen ovat golfaritkin palanneet tuttujen kenttien ja paikallisten tunnelmien pariin, niin myös SGS:n iloinen seniorijoukko. Ole Johanssonin vetämällä 40 pelaajan ryhmällä on kaksi viikko takana itämaisissa tunnelmissa. Ilmat ovat olleet ehkä hieman odotuksia viileämmät, mutta muuten vallan oivalliset hyvän tuloksen tekoon. Holareita eikä eaglejä ole kuitenkaan nyt tullut, mutta ehkä sitten seuraavalla matkalla?

Tunisian mestaruudesta kisailtaessa ensimmäisellä viikolla pisimmän korren vetivät Hannele Yrjönen Iitti Golfista, 72 lyöntiä, ja Matti Rissanen Lahden Golfista, 73 lyöntiä. Toisella viikolla Hannele Yrjönen oli edelleen lyömätön, 74 lyöntiä, mutta miesten valtikan vei Botnia Golfin Antti Ala-Panula 76 lyönnin voimin.

Tällä kertaa Tunisian matkakohteekseen valinneet seniorit edustavat Suomea aika tasapuolisesti, meitä on idästä ja lännestä ja pohjoisestakin, aina Rovaniemeä myöten.
Pohjanmaata ja Botnia Golfia edustavat Antti Ala-Panula ja vaimonsa Sirkka-Liisa ovat kokeneita golfmatkaajia, mutta tämä on heille ensimmäinen matkakokemus SGS:n lipun alla. Kotiseurassaan Botniassa he ovat virkansa puolesta järjestelleet ja vetäneet kymmeniä reissuja niin kotomaahan kuin vieraisiinkin. Nyt he päättivät ottaa golfmatkan loman kannalta.
Ensimmäinen viikko on takana ja hieman kokemusta kertynyt ns. vapaamatkustajina.
- Matkanteko on ollut helppoa, hauskaa ja vaivatonta. Kun lentoasemalle pääsimme ja reppumme sisään laitoimme, niin siitä lähtien kaikki on sujunut Olen nuottien mukaan, toteavat Antti ja Siru. 

- Samanikäisten ja samanhenkisten kumppanien kesken on helppoa tehdä matkaa, kiva pelata ja rattoisaa istahtaa iltasella turisemaan. Kisamuodot ovat olleet joukkuekisoja ja yleensä vaihtuvien pelikumppanien kanssa, joten tuttavapiiriin on tullut paljon uusia jäseniä ympäri Suomea. On ollut niin kivaa, että ensi syksyn matkan varaamisaika on jo allakassa, ja alleviivattuna, 
Matti Santanen