Senioreiden ”Aamuysi” Vihdissä

Vihti Golfissa ovat seniorit jo parin kauden ajan kokoontuneet kerran kuussa maanantaiaamuisin klo 8 -10 ns. Aamuysi-tapahtuman merkeissä. Golfia on tietenkin pelattu. Pelimuodot ovat vaihdelleet, useimmiten kuitenkin ne ovat olleet pari- tai joukkuekisoja. Nimensä mukaan kierretään vain yhdeksän reikää, startataan yhteislähtönä ja takaysillä. Takaysillä ei aamuvarhaisella ole vielä muita pelaajia, joten yhteislähtö ei tuki kenttää muilta pelaajilta. Yhteislähdön kiistaton etuhan on sen sosiaalisuus, kaikki osallistujat ovat yhtä aikaa klubilla, niin lähdössä kuin maalissakin.

Kierroksen jälkeen on kokoonnuttu klubille jakamaan palkinnot, juomaan kahvit, rupattelemaan ja kuulemaan mahdollisen sponsorin puheenvuorot. Paikalliset yrittäjät mieluusti poikkeavat tilaisuuteen kertomaan tuotteistaan ja tukemaan palkintopöytää. Ellei sponsorointia ole riittävästi saatu, on osallistumismaksuna kerätty 10 euroa ja sillä  maksettu pullakahvit sekä myös tarvittaessa palkinnot.

Aamuysi -tapahtumiin on yleensä ottanut osaa 30 -36 henkilöä ja ilahduttavan usein myös senioreita, jotka muuten vierastavat kilpailuja. Siksipä nimeksi on valittu Aamuysi -tapahtuma eikä kilpailu.

Veijo Hämäläinen, senioritoimikunnan jäsen, evp
puh. 0400-310059, veijo.hamalainen@aida.fi
14.11.2018