SGS:n syksyn golfmatkoilla jatkuu kotoinen suvisää...

Belekin Gloria Verden 9. väylä
Belekin Gloria Verden 9. väylä
  • Belekin Gloria Verden 9. väylä
  • Golfkohteissa on panostettu myös ravitsemiseen
  • Belekiä parhaillaan

Syksyn SGS:n seniorimatkat tulevat myyntiin huhtikuun alussa ja puhelimet käyvät kuumina aamukahvipöydissä,
- paitsi nyt voit tehdä matkavarauksen myös netissä, mutta vasta myynnin auettua!

Lokakuun alussa alkavat jo kotimaan pelipäivät käydä lyhyiksi, mutta silloin lennämmekin Espanjan Barcelonaan pelaamaan Torremirona kentälle. Kenttä on meille myös uutuuskohde ja sitä kuvataan kävely-ystävälliseksi sekä luonnonantimiltaan rikkaaksi. Kohteen läheisyydessä on Salvador Dalin synnyinkaupunki ja museo, joten kulttuuriakin on tarjolla matkamuistoksi. Myynti avautuu ti 16.4.

Belek kutsuu loka-marraskuun vaihteessa ja tuon kutsun sanoma on golfareille tuttua ja taattua tavaraa. Huippukentät, rauhallinen hotelli Gloria Verde, mahtavat tarjoilut ja ”kaikki toimii” -mentaliteetti yhdistettynä leppoisaan pelikeliin, niin mitäpä muuta voisi golfari toivoa.  Varausaika alkaa ke 17.4. 

Marokko ja Agadir ovat taas nousseet matkakohteiden suosikkiluokkaan. Arabimaan eksotiikka yhdistettynä moderniin palveluun sekä golfia kolmella laadukkaalla kentällä jäänevät mieluisana muistona matkalta mieleen. Sinne mennään marraskuun lopulla, ja olosuhteet ovat aivan taatusti kotimaisia miellyttävämmät.
Puhelinmyynti avataan to 18.4.

Pitkäkestomatkalle Espanjaan Ona Valle Romanoon 23.10.- 20.11. Andalucia ja Estepona ovat tuttuja nimiä Espanjan Aurinkorannikolta ja golfin ohella siellä on paljon muutakin ajankulua, joten kuukausi syksyn synkimpään aikaan ei vielä koti-ikävään anna aihetta. Myynti alkaa pe 5.4.

Huhtikuussa tullaan vielä esittelemään muitakin kohteita ja ne tulevat näkyviin SGS:n kotisivulla heti varmistuttuaan.
ms